nieuwsbrief en jaarverslag 2019 zijn beschikbaar

20ste Beemster Tuinenweekend

Op 1e en 2e Pinksterdag2019, van 10 tot 17 uur staan wij weer op de tuin van Chris en Mies Demoed.

Wij verkopen hapjes en spullen voor onze stichting. Kom gezelliglangs

u kunt ons vinden op de Purmerenderweg 59 Zuidoost Beemster

tot dan!

nieuwsbrief 2018 - 2019

nieuwsbrief_20182019.pdf

Mooie donatie van Wereldwinkel Purmerend

De stichting heeft een mooie donatie van de wereldwinkel Purmerend mogen ontvangen!

Maggie Bachoo, Eveline Lowie en Mies Démoed hebben een presentatie gegeven aan de vrijwilligers van de wereldwinkel Purmerend. Naar aanleiding van deze presentatie heeft het bestuur van de wereldwinkel Purmerend besloten tot een gift van € 2000!

Wij zijn erg blij met deze donatie en zullen het geld gebruiken voor de inrichting van het Community Center.

Afscheid dokter Kaan

Onlangs is dokter Jan Kaan met pensioen gegaan. Ook hij heeft een aantal jaren in het ziekenhuis van Mkwajuni gewerkt en vind dat onze stichting een goede bijdrage levert aan het verbeteren van de levensomstandigheden in het dorp.

Hij heeft daarom al zijn contacten gevraagd een donatie aan onze stichting te doen. In totaal is door collega's en bekenden van hem ruim €3700 gestort op de rekening.

Wij willen dokter Kaan en alle mensen die een donatie gedaan hebben hartelijk bedanken voor deze steun, die wij natuurlijk gaan gebruiken voor het huidige project: het community center in Mkwajuni.

Jaarverslag 2012 beschikbaar

Het financiële- en jaarverslag over 2012 staan op onze site!

In 2012 hebben we weer een aantal mooie donaties ontvangen, zo willen wij de medewerkers van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam en de medewerkers van ING bedanken voor de stemmen op onze stichting waardoor wij nog dichter bij ons doel, het bouwen van een Community Center in Mkwajuni komen.

Daarnaast hebben wij een informatie boekje gemaakt over het Community Center. Dit boekje geeft een heldere toelichting op het project.

Beleidsplan 2012 - 2015

Wij zijn trots om te vermelden dat wij ons eerste beleidsplan hebben opgesteld. Wij hebben voor de periode (2012 tot en met 2015) ons doel, project en werkwijze beschreven in dit beleidsplan.

Klik hier voor het beleidsplan 2012 - 2015